December 29, 2011

The last day in Korea

These are my very last Korea traveldiary pages!
I hope you've enjoyed my diary. I'm now going to work on my big book about Japan. Please
be patient for more comics!

The End

11 comments:

 1. Hoera! Ik heb genoten! Dank je voor het dagboekje!

  ReplyDelete
 2. Ik krijg ook weer super veel zin om te gaan reizen :D

  ReplyDelete
 3. zucht... afgelopen...:(

  maar er komt een japanboek aan!! joehoee!! :D

  ReplyDelete
 4. Ja, maar dat kan nog wel een flinke tijd duren! Maar niet getreurd, ik heb nog een hoop andere dingen om hier te laten zien, en zal vast nog wel tussendoor ook wat reisstripjes tekenen!

  ReplyDelete
 5. Oh, ik wou nog vragen wat dat drankje is in de foto's? Thee met banaan?

  ReplyDelete
 6. Ja inderdaad, Koreanen brouwen heerlijke 'thee' van allerlei fruitsoorten en planten. Dit was een soort persimmon drank (warm) met stukjes banaan erin. We dronken het in een schattig theehuisje in Seoul waar alle drankjes geserveerd werden met wat speelgoed of poppetjes als decoratie (moesten we alleen achterlaten).

  ReplyDelete
 7. Dat ga ik eens Googlen dan, dankjewel! Kan nooit te veel lekkere (warme) drankjes hebben. :D

  ReplyDelete
 8. Ik weet niet of het te googlen is omdat deze koffieshop hun eigen bijzondere drankjes had, niet de standaard Koreaanse theetjes. Ik heb dit ook nog nooit eerder gedronken in Korea.
  Maar in Chinese winkels hier verkopen ze vaak wel Koreaanse 'thee' in grote potten (ziet er meer uit als jam), heb je dat al eens geprobeerd? Paar schepjes naar smaak, kokend water erbij, en klaar!

  ReplyDelete
 9. Ja! Ik heb de kweepeerversie (want een woord! 'Quince' in het Engels). Kan denk ik wel het een en ander vinden, maar nog een laatste vraag: stond er ooit bij dat het medicinale eigenschappen had? Zoals dit en dat ingrediƫnt voor keelpijn, etc. Bedankt!

  ReplyDelete
 10. Nee, dat heb ik niet gezien, maar dat kan natuurlijk. De meest bekende is de citroen-honing (yuzu) thee. En zit er misschien Lo han kuo (Chinese naam) in? Dat is een natuurlijk zoetstof die goed voor je keel is.

  ReplyDelete